Psykoanalystisk psykoterapi

Psykoanalytisk psykoterapi

Psykoanalystisk psykoterapi er en behandlingsform, hvor man går i terapi flere gange om ugen. Forløbet strækker sig gerne over flere år.

Der kan være mange og meget forskellige grunde til at begynde psykoanalystisk psykoterapi. Men man oplever som regel en fornemmelse af at have vanskeligheder, problemer og konflikter, som begrænser og genrer én og som man ikke rigtig kan forstå. Ønsket kan være at opnå større selvindsigt og dermed bedre at kunne forstå meningen og sammenhængen bag disse problemer.

Psykoanalystisk psykoterapi er en behandlingsform, som er egnet til personer, der har en fornemmelse af, at de har brug for mere grundlæggende forandringer, for at kunne leve et mere tilfredsstillende liv. Det er også en behandlingsform, man kan vælge, hvis man er interesseret i at gå i dybden med sig selv og ønsker at have god tid til at komme gennem sine vanskeligheder.

Behandlingsformen foregår ved, at du enten ligger ned på en briks eller sidder op. Fordi du kommer flere gange om ugen er honoraret lavere end ellers.

Psykologisk praksis
v/ Susanne Scherff