28819096
Skriv til mig
psykolog-koebenhavn

Psykolog Frederiksberg

Psykologisk Praksis ved Susanne Scherff er placeret på Frederiskberg, og buslinjerne 2A og 18 går lige til døren. Klinikken tilbyder mange forskellige former for psykologiske ydelser, her i blandt psykoterapeutisk behandling, psykoanalyse, supervision, coaching og stresshåndtering. Målet er at hjælpe dig/jer til en fælles løsning. Dette gøres ved at skabe en tryg atmosfære, omkring klienten/klienterne. Tryghed skaber rammen for fordybelse og reflektion omkring dit/jeres vigtigste problemstillinger.


Vis stort kort

Hvis du/jer beslutter jer for at besøge min klinik, forsikre jeg jer om at i er i sikre hænder. Jeg er uddannet cand.psych. og er blevet autoriseret af psykolognævnet. Jeg har taget forskellige videreuddannelser her i blandt kognitiv adfærdsterapi og psykoanalytisk psykoterapi. Dette betyder at jeg sammen med klienten kan sammensætte den rette behandling for personen.
Jeg sætter stor fokus på forskelligheden mellem mennesker. Livets Vilkår er forskellige fra person til person, og derfor bliver hvert individ nød til at have forskellige rammer. Alle personer har mulighed for at udvikling og forandring, det handler blot om at finde den rette vej for den individuelle person.

Er du interesseret i at vide mere om behandlingsmetoderne, kan du læse mere om dem nedenunder:

Voksenterapi: Har du vanskeligheder på et arbejdsmæssigt plan eller lider du af angst, depression eller stress? Uanset hvilke årsager der er til dine problemer så kan en psykoterapeutisk samtale hjælpe dig med at komme i kontakt med dine følelser og behov. Læs mere om voksenterapi her.

Ungterapi: Der kan være mange grunde til at en ung person har brug for en psykoterapeutisk samtale. Her i blandt mobning, lavt selvære, identitetsvanskligheder eller andet. Hvis du er interesseret i at læse mere kan du klikke her.

Børneterapi: Grunden til at et barn har behov for at besøge en psykolog kan være mange. Har barnet oplevet en skillsmisse, er barnet meget konfliktsøgende eller har barnet været bange i en længere periode? Har du lyst til at vide mere børneterapi, kan du læse mere om det her.

Familieterapi: Jeg anbefaler at denne form for terapi, hvis det er tydeligt at sammenspillet mellem barn og voksen er påvirket af problemer. Du kan læse mere om mine anbefalinger her.

Parterapi: Hvis dig og din partner har forsøgt at løse jeres vanskligheder sammen uden held, så kan parterapi være en løsning. Parterapi kan dog ikke garantere at i forbliver et par, men det kan hjælpe jer med at udvikle hinanden. Læs mere om parterapi her.

Psykoanalyse: Kan hjælpe dig til at få en større selvindsigt og en øget indre frihed. Denne form for psykoterapi er en længere varig process. Hvis du vil vide mere om denne process kan du læse mere her.

Supervision: Er en metode hvorpå man kan udvikle enkelt personer eller grupper både fagligt og personligt. Jeg tilbyder supervision til både privat personer og insitutioner. Du kan læse mere om det her.

Coaching: Omhandler at udvikle/motivere individets professionelt. Denne form for forløb er særligt fokuseret på individets arbejdsliv. Læs mere om coaching her.

Stresshåndtering: Har du problemer med at håndtere stressede situationer, så er dette måske en behandlingsmetode for dig. Forløbet vil hjælpe dig med at blive opmærksom på de psykologiske og sociale forhold som kan påvirke dig. Læs mere om forløbet her.