28819096
Skriv til mig
psykolog-koebenhavn

Priser, tilskud, fortrolighed og etik

Priser og betaling

Pr. 2019


Individuel terapi

(børn, unge, voksne – 50 min)

1100 kr
Familieterapi

(pr. session á 1 ½ time – 90 min)

1600 kr
Parterapi

(pr. session á 1 ½ time – 90 min)

1600 kr
Konflikthåndtering

(pr. session á 1 ½ time – 90 min)

1800 kr
Psykoanalyse

Honorar og vilkår aftales individuelt

Individuel supervision

(60 min)

1300 kr
Supervision i gruppe

Honorar aftales for den pågældende gruppe

Coaching

(60 min)

1300 kr
Stresshåndtering

(60 min)

1300 kr

 
Priserne kan variere i forhold til mødefrekvens og forløbslængde. Prisen kan være lavere ved længerevarende forløb med hyppig mødefrekvens eller for studerende, der betaler selv.

Der kan betales kontant ved afslutningen af samtalen eller via netbank.
 

TILSKUD

Der ydes tilskud via den offentlige sygesikring. Flere forsikringsselskaber og pensionsselskaber har ordninger, der kan anvendes som tilskud. Derudover er en lang række arbejdspladser forsikret af såkaldte sundheds- eller helbredssikringer, der giver mulighed for tilskud eller fuld betaling af et antal sessioner hos en selvvalgt autoriseret psykolog. Endelig giver Sygesikringen Danmark et mindre tilskud i nogle tilfælde. Undersøg dine forsikringer og se om du er dækket.
 

DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING

Hvis du har en henvisning fra lægen beder jeg dig skrive en mail til mig med lidt om henvisningsårsag og dit CPR-nummer. Du skal vide, at der er ventetid på ca. 5 måneder.
 

FORTROLIGHED OG ETIK

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. Som autoriseret psykolog er jeg forpligtet af Psykologloven i Danmark og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Din henvendelse er derfor omfattet af tavshedspligten.
 

AFBUD

Ved sygdom eller andre forhold, der forhindrer fremmøde, skal afbud meddeles senest 24 timer forinden den aftalte konsultation. Udeblivelse eller afbud senere takseres med fuld betaling.

Kontakt mig

Ring til mig på

28819096

Du er også velkommen til at skrive her: