28819096
Skriv til mig
psykolog-koebenhavn

Priser, tilskud, fortrolighed og etik

Priser og betaling

Pr. 1. 1. 2022


Individuel terapi

(børn, unge, voksne – 50 min)

1200 kr
Familieterapi

(pr. session á 1 ½ time – 90 min)

1700 kr
Parterapi

(pr. session á 1 ½ time – 90 min)

1700 kr
Psykoanalyse

Honorar og vilkår aftales individuelt

Individuel supervision

(60 min)

1300 kr
Supervision i gruppe

Honorar aftales for den pågældende gruppe

Coaching

(60 min)

1300 kr
Stresshåndtering

(60 min)

1300 kr

Betaling er muligt via netbank og Mobile Pay

TILSKUD

Der ydes tilskud via den offentlige sygesikring (henvisning fra egen læge). Flere forsikringsselskaber og pensionsselskaber har ordninger, der kan anvendes som tilskud. Derudover er nogle arbejdspladser forsikret af Sundheds- eller helbredssikringer, der giver mulighed for tilskud eller fuld betaling til et antal sessioner. Endelig giver Sygesikringen Danmark tilskud, hvis man er medlem. Lige nu 200 kr. pr. konsultation, hvis man har en henvisning fra lægen og 300 kr. pr. konsultation, hvis man ikke har en henvisning.

DEN OFFENTLIGE SYGESIKRING

Den offentlige sygesikring:
Hvis du har en henvisning fra lægen beder jeg dig skrive en mail til mig med lidt om henvisningsårsag. Lige nu tager jeg ikke nye klienter ind med henvisning fra lægen, da jeg er fuldt booket.

FORTROLIGHED OG ETIK

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening. Som autoriseret psykolog er jeg forpligtet af Psykologloven i Danmark og af de Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Din henvendelse er derfor omfattet af tavshedspligten.

AFBUD

Ved sygdom eller andre forhold, der forhindrer fremmøde, skal afbud meddeles senest 24 timer forinden den aftalte konsultation. Udeblivelse eller afbud senere takseres med fuld betaling.