28819096
Skriv til mig
psykolog-koebenhavn

Psykolog København

klinik2

Tryg og omsorgsfuld behandling midt i København

Centralt beliggende på Falkoner Allé 63, 2000 Frederiksberg ligger Psykologisk Praksis ved Susanne Scherff.

Jeg, Susanne Scherff, grundlagde min uafhængige praksis med den vision at opstille trygge rammer, hvori vi sammen kan reflektere over, og forhåbentligt komme frem til en fælles løsning på, dine problemstillinger og udfordringer. Jeg lægger stor vægt på, at behandle alle mine patienter som de individuelle menneske de er, sammensat af en sammensurium af følelser, tanker og drømme. Ingen patienter er ens, og derfor tager jeg altid udgangspunkt i patientens egne ønsker og forventninger til vores samtaler. For mig er det vigtigste at skabe en omsorgsfuld atmosfære, så du føler dig tryg nok til at åbne op og dele ud af dine tanker og følelser.

Kompetence i centrum

Siden jeg blev uddannet Cand.psych. ved Københavns Universitet har jeg konstant søgt at videreuddanne og specialisere mig inden for mit fag, hvilket betyder, at jeg i dag er specialist indenfor klinisk børnepsykologi. Derudover har jeg en 2-årig videreuddannelse i kognitiv adfærdsterapi og en 3-årig uddannelse i psykoanalytisk psykoterapi. Når du besøger min klinik, kan du altså være forvisset om, at du er i trygge hænder, lige meget hvilken form for behandling der er tale om. Jeg tilbyder bl.a. parterapi, stresshåndtering og coaching, men mit særlige speciale er psykoterapi samt arbejde med børn og unge.

Fokus på børn og unge

Hos mig er det ikke kvantitet, men derimod kvalitet, der er afgørende. Dit barn vil få en behandling, der er skræddersyet præcis efter hans/hendes behov, ofte med udgangspunkt i én eller to indledende samtaler med forældre eller værge. Når det kommer til behandling af børn og unge, er det nemlig essentielt, at der bliver støttet op omkring behandlingen i hjemmet. Ofte taler jeg med børn, der har vanskeligheder i skolen, har mistet en vigtig person i deres liv, har oplevet en traumatisk skilsmisse eller oplever tvangstanker- og handlinger. I de fleste tilfælde er det forældrene, der tager initiativ til et psykologforløb, men min erfaring er, at der ikke går lang tid før børnene opdager hvilken gave det er, at kunne snakke frit og fortroligt med et voksent menneske, der oprigtigt interesserer sig for hvad der foregår i deres liv. Det er en utrolig stor tilfredsstillelse for mig, at hjælpe børn og unge med de problemer og udfordringer de står overfor i deres hverdag, og der er ikke nogen større glæde, end at se dem forlade min klinik fri for frygt, negative tanker eller dårlige vaner.

Sådan finder du klinikken

Klinikken er praktisk placeret på Falkoner Allé 63, 2000 Frederiksberg, og nås let med diverse offentlige transportmidler. Der er ca. ti minutters gågang fra Metrostationen Frederiksberg Centret og Bus 18 og 2A går begge lige til døren. Kommer du fx fra Københavns Hovedbanegård, står du blot på bus 2A mod Tingbjerg/Gavlhusvej og står af på stoppestedet Falkoner Alle. Herfra er der kun en kort spadseretur på 3 min. til du træder ind i klinikken. Hvis du kommer i bil er der desuden rig mulighed for at finde en parkeringsplads, der er fx to timers gratis parkering i Kvicklys parkeringskælder lige overfor klinikken.

Leder du efter en kompetent psykolog i Københavnsområdet, glæder jeg mig til at høre fra dig, så vi sammen kan komme frem til en fælles løsning på de problemer, der forstyrrer din sjælefred.

Kontakt mig

Ring til mig på

28819096

Du er også velkommen til at skrive her: